Libido jelly ervaring

libido-jellyVorig weekend wilde ik het wel eens proberen, Libido jelly. Ik had het al een tijdje liggen en vorige week was het zover. Ik zat met m’n vrouw een film te kijken op de bank en ik merkte aan haar dat er die avond meer in zat dan alleen film kijken. Na een paar wijntjes heb ik voorgesteld om een zakje libidojelly te proberen. Ze vond het een leuk idee en ook wel spannend. Een kwartier nadat we t in hadden genomen, waren we al aan het vozen op de bank… Meestal gaan we gewoon naar boven naar ons bed, maar dit keer bleven we gewoon op de bank. Gordijnen dicht en gaan. Na ruim 2 uur sexen (met kleine pauzes) was m’n vrouw een keer of 4 klaar gekomen en ik 2 keer. Dat is al vrij uniek maar wat veel unieker was, ik had zin in meer. Mijn vrouw had dit nooit van mij gezien en na een half uur pauze zijn we weer doorgegaan. Wat een nacht! De dag erna meteen maar wat doosjes bijbesteld!

Wij bestelden gewoon op de site van libido jelly zelf: www.libidojelly.nl