Libido7 ervaring – week 6

ervaring_libido7_week1Hallo beste lezers,

Vorige week besloot ik mijn blog met de mededeling dat ik wat onderzoek zou gaan doen. Waar begin je dan? Uiteraard met zoektermen als “erectiemiddelen lange termijn”, “erectiemiddelen schadelijk”. En natuurlijk krijg je dan allemaal resultaten als: “wat in het meest extreme geval de dood tot gevolg kan hebben”, “Russische roulette” en “… vergroot uw kans op melanoom, een dodelijke vorm van huidkanker”. Dit klinkt goed, hoera voor erectiemiddelen (sarcastisch)!

Natuurlijk is het wat meer genuanceerd dan dit. Deze uitspraken gaan over, met name, de chemische erectiemiddelen en die worden in Nederland niet voor niets alleen streng op recept uitgedeeld. Afgezien van die gecontroleerde markt hebben de uitspraken ook betrekking op namaakproducten die de stoffen sildenafil, tadalafil, vardenafil in nare concentratie bevatten of, in ergere gevallen, varianten daarop die niet getest zijn. Verder schijnen er veel pillen te zijn waarin speed versneden zit, rattengif gemengd is of, zoals ik tot mijn verbazing tegenkwam, gemalen tl-balk verwerkt is, ook redelijk ongezond.

Okay, mij lijkt dit allemaal wat ver af staan van de libidopillen die ik hier heb liggen, maar de waarschuwing is wel een goede om even door te laten dringen. Feitelijk zijn de pillen die ik hier heb natuurlijke alternatieven voor de chemische pillen die zo verkrijgbaar zijn. Een goede tip die ik overigens bij het onderzoeken tegenkwam was dat de sites met “slechte” pillen vaak geen contactgegevens etc. hebben, logisch want tja, ik kan me wel voorstellen dat de producent geen zin heeft om de kinderen van overleden man, die overleed door gebruik van hun pil, aan de telefoon of voor de deur te hebben. Nou ja, ik zit in het kantoor van de verkoper van libidopil. Dus tja, dat helpt wel met vertrouwen krijgen dat het in ieder geval niet een dodelijk middel is.

Feiten! Daar willen we mee werken. Genoeg over al die chemische pillen. Wat zijn de werkzame stoffen van de libidopil? Dat zijn er 3 namelijk: L-Arginine, Radix Ginseng en Zink.
Om dat lekker niet in die volgorde te behandelen: Zink lijkt mij een wezenlijk onderdeel van mijn dieet, het is een belangrijke stof voor het immuunsysteem, dus daar, incidenteel, wat extra van binnen krijgen lijkt me geen probleem. L-Arginine ken ik al, dat slik ik dagelijks 2 keer met m’n libido7-pillen, het is een stof die goed is voor het hart en de doorbloeding, helemaal prima. Dan blijft over Radix Ginseng. Dit stofje ken ik nog niet, op naar de zoekmachine!

Geen grote schreeuwende teksten over dood en lichamelijk verderf, dat scheelt. Sterker nog! Ik lees dingen over dat het gebruikt is tegen kanker, ouderdomskwalen, anti-stress en voor mensen die problemen hebben zoals energiegebrek, slaapgebrek, nog een stel nare dingen waar je aan kan leiden en, komt ie dan, impotentie!
Dit klinkt goed. Als het de erectie niet bevordert dan kan dit pilletje in ieder geval m’n lijf voorzien van wat gezonde stoffen. Ik kan geen bronnen vinden die me melden dat deze ingrediënten schadelijk zijn.
Goed wat kan ik concluderen? De libidopil kan mijn bloeddoorstroming verbeteren, mijn immuunsysteem verbeteren en heeft niet echt nare bijwerkingen op de lange termijn. Ik denk dat ik het de komende week maar eens een keer proberen ga. Het lijkt mij nou niet echt schadelijk dus wat kan mij gebeuren?!

Tot volgende week,
Alex.