Libido 7 ervaring – week 9

Libido7pilHallo beste lezers,

Laat ik het maar weer een keer hebben over mijn vorderingen wat betreft de groei van mijn penis. Hebben de afgelopen twee maanden bijgedragen aan de grootte van mijn penis en mijn welzijn in het algemeen?
Mijn penis is met de kuur tot dusver een centimeter of 3 gegroeid, ik vind dat absoluut geen slecht resultaat voor een product waarvan ik in eerste instantie uitging dat het niets zou gaan doen. Ik zou niet op straat gaan flyeren en iedereen die vindt dat hij een te kleine penis heeft een pot in de handen drukken, maar mocht je onzeker zijn het is het proberen zeker waard!

Mijn vriendin merkte het laatst op dat ze het idee had dat mijn penis gegroeid was. Ik moet bekennen dat ik dat wel erg leuk vond om te horen. Ik heb het er met haar niet gehad over het feit dat ik een kuur neem. Ik weet niet of jullie je daarin herkennen, maar ik heb toch een soort van taboe-gevoel rond penisvergrotingsmiddelen. Ik heb het er wel met een aantal mensen over gehad want het is toch een leuk onderwerp om op tafel te gooien als het moment ernaar is. Maar bij iemand die echt dichtbij staat zoals een vriendin of een familielid vind ik die stap toch wel erg groot. Herkennen jullie dat?

Behalve de groei van m’n penis merk ik dat ik mij op sommige vlakken echt gezonder voel. Ik ben iemand die over het algemeen graag een dekentje omheeft omdat ie het snel koud heeft. Ik heb vanochtend m’n dekentje maar op de kast naast m’n bureau gelegd omdat ik het de laatste tijd prima warm heb. Opzich mag dat ook wel omdat het zomer is, maar ik zit de hele dag stil dus vaak zijn dekentjes dan wel fijn om lekker onder weg te kruipen. Nu zijn dekentjes vaak gewoon te warm dus niet meer nodig.

Verder merk ik dat mijn libido de laatste tijd een beetje vergelijkbaar is met dat van een puberjongetje. Meerdere keren per dag een ”momentje” is niet uitzonderlijk meer en vaak lijkt ie gewoon een beetje te prikkelen van: “hey, ik ben hier, wanna play?”
Dus de stand van zaken na 2 maanden Libido7. M’n penis is gegroeid, ik voel me gezonder en heb een beter libido. Mij hoor je niet klagen!

Tot volgende week,

Alex.

Klik hier als je van grote pikken houd