Libido7 ervaring – week 4

Hallo beste lezers!

Bloggen is een leuke bezigheid, het is alleen wel lastig om steeds met een interessant onderwerp of verhaal te komen. Suggesties zijn daarom welkom. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, gebruik het reactieveld onder de blog. Ik vind het leuk om feedback te krijgen en zal proberen antwoord op jullie vragen te geven..

Okay, op naar de reden van het schrijven van deze blog! “Hoe staat het met de groei?” zal waarschijnlijk een van de vragen zijn die spelen. De groei gaat gestaag door! Ik denk dat ik deze week wederom mag zeggen dat ik een groei van bijna een centimeter heb. Waar ik in het begin wel bang voor was, was dat de groei alleen in lengte zou zijn. Waar die aanname vandaan kwam weet ik niet, maar blijkbaar was die er toch. Gelukkig is deze ‘angst’ onnodig. Ook in de omtrek merk ik dat ik gegroeid ben. En om eerlijk te zijn, dit ligt wel beter in de hand. Het heeft wel wat om “meer vlees” te hebben om vast te houden.
En ik durf het bijna niet toe te geven, want het is zo irrationeel als wat, maar ik voel me wel meer mans. Het heeft wel wat dat mijn penis gegroeid is. Ik heb nooit hoeven klagen of klachten gehad, maar de extra paar centimeter geeft wel een beetje extra zelfvertrouwen. Terwijl…tja eigenlijk ziet niemand het.

Ik had het niet verwacht maar dit experiment levert me nog echt wat op. Mij hoor je niet klagen!

Tot volgende week,
Alex