Libido 7 ervaring – Week 2

ervaring_libido7_week1Hallo beste lezers,

Inmiddels zijn we weer een week verder dus tijd voor een blogupdate.

Kuren is wennen. Ik moet wennen aan het structureel innemen van tabletjes gevolgd door een sessie jelqen. Ik heb besloten dat ik het ritueeltje (om het zo maar te noemen) ‘s ochtends na het ontbijt doe en ‘s avonds na het avondeten. Want dit soort dingen zijn toch het beste om in een bepaald ritme te doen want dat verkleint de kans om het te vergeten. Het jelqen zelf is wel wat wennen want het is een andere manier om bezig zijn met m’n jongeheer dan dat ik gewend ben. Gelukkig zijn de oefeningen nou niet echt moeilijk (of pijnlijk, zoals het soms wel klinkt als je de instructies leest). Dus so far so good.

De grote vraag is natuurlijk: “past hij nog in de broek?” Dat doet hij en mensen lopen niet vol verbazing naar m’n kruis te staren als ik langsloop. Merk ik dan geen verschil? Nou eigenlijk wel. Ik merk dat het kriebelt. Best wel letterlijk soms. Ik kan wel begrijpen waarom de term “libido” in de naam zit. Is het een placebo-effect? Geen idee, maar het is wel echt merkbaar! Misschien heeft het te maken met een betere doorbloeding; want ook de erectie zelf lijkt te verbeteren. Nogmaals, ik weet niet of het placebo-effect is of dat ik dingen merk omdat ik dingen wil merken. In beide gevallen maakt het niet uit want het is in elk geval een positieve ontwikkeling. Dus qua groei zijn er niet echt grote verschillen te merken maar het effect van de tabletten is wel merkbaar.

Wat ook goed is om te vermelden, denk ik, is dat ik geen negatieve effecten merk. De eetlust blijft gelijk, ik word niet misselijk, geen opgeblazen gevoel of iets anders. Er zullen vast mensen zijn die daar toch wat bang voor zijn en wat hun misschien tegenhoudt om te beginnen aan de kuur. Vanuit mijn ervaring is die angst ongegrond en hoef je je daar niet door te laten tegenhouden.

Tot volgende week,
Alex

Natuurlijke penisvergroting