Libido7 ervaring – week 5

ervaring_libido7_week1Hallo beste lezers.

We zijn inmiddels meer dan een maand verder, dus een goed moment om terug te blikken.
Heb ik effect gemerkt? Wat zijn mijn ervaringen? Kan ik het mensen aanraden? Wat vind ik positief en wat minder?

Zoals al te lezen was heb ik zeker effect gemerkt. Mijn penis is merkbaar gegroeid net als mijn libido. Ook begin ik het idee te krijgen dat ik meer sperma produceer. Ik moet vaker “stoom afblazen” dan voor ik de kuur begon. Dus wat betreft de werking van Libido7, ik ben tot mijn verbazing zeker positief over het effect. Ik denk ook dat ik het mensen wel kan aanraden zeker als je geen goede doorbloeding hebt (die wordt ook echt duidelijk beter).
Andere positieve kanten van het product vind ik dat het tabletje niet lastig te slikken is. Dat is toch wel een fijne eigenschap, niets is zo vervelend als een pil die je niet weg krijgt. Ook smaakt de tablet niet vies, als je houdt van lakrisal-snoepjes dan is het zeker een aanrader. En tja de werking is ook zeker niet slecht, ik heb dan wel geen piemel gekregen die tot onder mijn knieën hangt maar ik heb toch wel meer vlees nu.
De negatieve kanten: als je niet zo’n deal hebt als ik dan moet je toch de portemonnee trekken, jelqen kost tijd en het is heel verleidelijk om te denken dat het niet erg is om het een keer over te slaan. Verder kan ik niet echt nadelen opnoemen.

Nu ik eenmaal begonnen ben is mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd. Ik heb een doosje Libidopil gekregen om ook te proberen. Het combineren van Libido7 en Libidopil is, zoals ze me uitlegden, veilig maar voordat ik de Libdopillen ga proberen ga ik toch eerst wat deskresearch doen. Ik had bij Libido7 gewoon het gevoel dat het niet zou werken maar bij de Libidopillen, wat een natuurlijk erectiemiddel is, zijn de bedenkingen van een hele andere aard. Ik kan me zo voorstellen dat het misschien op de lange termijn gevolgen kan hebben op bijvoorbeeld mijn erectie. Het lijkt me niet de bedoeling dat ik nu een snoeiharde erectie heb en over pakweg 10 jaar problemen krijg met de erectie.
Ik ga er natuurlijk wel vanuit dat 1 pilletje niet echt kwaad kan, maar een beetje onderzoek kan geen kwaad. Heb ik weer wat om over te schrijven in een volgende blogpost.

Tot volgende week,
Alex