Libido7 ervaring – week 7

ervaring_libido7_week1Hallo beste lezers,

Vorige week heb ik jullie meegenomen in m’n onderzoek naar erectiepillen en dan in het bijzonder de natuurlijke variant, de libidopil. De conclusie die ik toen trok was dat het niet schadelijk was, sterker nog, eigenlijk is het een heel gezonde pil. Dus geen reden om het niet te proberen toch?

Ondanks dat ging dat proberen niet zo snel voor mij. Op de een of andere manier staat het idee van een erectiemiddel me gevoelsmatig toch wat tegen. Rationeel is het duidelijk een prima pil om te slikken, maar het gevoel zegt toch wat anders. Ik denk dat het misschien goed is om dat te verduidelijken met een voorbeeld: gevoelsmatig lijkt het voor mij een beetje alsof ik een been in het gips zou laten zetten terwijl dit been eigenlijk gewoon gezond is. Oftewel moet ik wel iets nemen wat een probleem moet oplossen wat ik eigenlijk niet heb? Het grote argument daarop is natuurlijk maar die Libido7 had je toch ook niet nodig? Dat is inderdaad waar. En dat was ook het argument om alsnog de drempel over te gaan.

Goed, de libidopil! Hij lijkt wat kleiner dan een libido7-pil, is blauw van kleur en is meer een capsule dan een pil. Het doorslikken was makkelijker dan de libido7-pil en daarna was het wachten tot de pil is opgenomen. Volgens de website moet je ongeveer een uur wachten. Geen probleem, dat kan ik. Ik had de informatie al dat een pil als deze er niet voor zorgt dat er automatisch een erectie ontstaat, er is ook stimulatie nodig, geen probleem ook dat kan ik.  Ik zal de grafische details besparen want dat voelt toch wat ongemakkelijk om zo het internet op te slingeren maar ik kan wel mijn ervaring omschrijven.

Het effect wat ik merkte was dat dingen makkelijker gingen, het is wat lastig om te omschrijven, mijn libido schoot niet opeens omhoog maar het krijgen van een erectie was makkelijker, niet dat het anders een probleem was ofzo maar het leek gewoon sneller en beter te reageren. Het woord wat ik zoek, denk ik, is “soepel”. Ik kan me voorstellen dat als het bij een jong iemand als ik (28) al dingen makkelijker maakt, het bij een ouder iemand zeker ook zijn nut bewijzen kan. Ik ben overigens wel benieuwd naar het verschil in effect van de Libidopil een wanneer je het als koppel gebruikt. Ik heb het nu namelijk bij een “soloproject” gebruikt.

Volgende week ga ik overigens weer wat over libido7 schrijven, maar deze zijweg met de libidopil is te leuk om te laten liggen dus ook die wordt vervolgt.

Tot volgende week,

Alex.