Libido7 ervaring – Week 1

ervaring_libido7_week1Hallo beste lezers,

Laat ik beginnen met me voor te stellen. Ik ben Alex en ben 28 jaar. Ik ben als webontwikkelaar werkzaam bij Klemans, het bedrijf achter o.a. Libido7 en MaleXL.

Uit de statistieken van de websites blijkt dat Libido7 een goed verkopend product is wat mijn nieuwsgierigheid prikkelde. Ik persoonlijk heb mijn bedenkingen bij dit soort producten en heb dus best wel mijn vraagtekens bij de werking ervan dus ik trok de stoute schoenen aan liet mijn vraag vallen: “werkt dit spul nou echt?”

Het antwoord was kort en helder “probeer het zelf maar”. Nou ja, dat is wel de manier om het te ontdekken. Ik kan beter uit eigen ervaring leren of het product werkt dan dat iemand anders het me verteld toch?

De deal is dat ik in ruil voor mijn potjes Libido7 wekelijks via een blog een update geef van mijn ervaringen. Ik heb niet veel ervaring met het bijhouden van een blog dus dit leek me een prima deal. Zo krijg ik meer ervaring met (het bijhouden van) blogs en kan ik ook meer trainen met het schrijven van tekst, wat geen overbodige kwaliteit is voor iemand die van internet zijn vak gemaakt heeft, plus ik krijg antwoord op de vraag wat Libido7 nou met je doet.

Goed laat ik dan beginnen met mijn eerste ervaring:
Het foam was wat lastig uit het potje te halen, maar toen ik dat voor elkaar had lagen daar de beruchte Libido7tabletten. Met een paar slokken water heb ik nu de eerste pil genomen en ben ik mijn kuur begonnen! Het tablet heeft een kruidige nasmaak en was gladder van structuur dan ik had verwacht. Ik ben benieuwd, 2 keer per dag een tablet slikken en volgende week de volgende blogpost schrijven. Ik ben benieuwd.

Tot volgende week,
Alex
Klik hier als je van grote pikken houd

Comments are closed.