Libido7 ervaring – week 3

ervaring_libido7_week1Hallo beste lezers,

Het kuren is inmiddels redelijk onderdeel geworden van mijn ritme. Grappig hoe zoiets went. Mijn experiment bracht afgelopen week een gesprek met iemand over penis vergrotende middelen op gang. Zijn standpunt was dat je gewoon tevreden moet zijn met wat je hebt, “wees er gewoon trots op, ook al is het niet heel groot, het is jouw ding en daar moet je niet te veel aan willen veranderen”, ik vond dat wat kort door de bocht omdat (natuurlijke) middelen genoeg voorradig zijn en als je dat kan helpen en je zelfvertrouwen kan geven, wat is daar dan mis mee? Ik vind dat altijd wel mooi, een gesprek wat je ook weer laat nadelen over wat natuurlijk is en in hoeverre je dingen veranderen kan/mag.

Over verandering gesproken… er heeft zich bij mij ook een verandering voorgedaan! Libido7 en jelqen heeft daadwerkelijk wat groei veroorzaakt. Ik denk dat ik een centimetertje gegroeid ben. Het moment dat het opviel was best een grappig moment. Ik had het voor het eerst door toen ik zag dat mijn penis verder over mijn balzak leek te zijn gebogen dan anders. Toen ik het meetlint erbij pakte zag ik,  eigenlijk tot mijn eigen verbazing, dat er inderdaad groei heeft plaatsgevonden. Om terug te komen op “daar moet je niet teveel aan veranderen” ik snap zijn standpunt wel. Want het voelt wat onwennig dat er na zoveel jaar wat verandert aan mijn penis. Mijn eerste reactie was ook “okay, ik stop hiermee, ik weet nu dat het werkt, klaar”. Ik ben over het algemeen niet zo goed met verandering, maar aan de andere kant wint het deel van me wat zegt “tja, je bent nu eenmaal begonnen, dan moet je ook doorgaan en die kuur afmaken”.

En om eerlijk te zijn zijn er wel veranderingen te bedenken die minder leuk zijn dan dat je penis wat groter wordt.

Tot volgende week,
Alex