Libido7 ervaring – week 10

Libido7pilHallo beste lezers,

Week 10 alweer, we zitten in de dubbele cijfers! Twee en een half maand van tabletten slikken, jelqen en blogs schrijven. Dit bevalt me wel. Misschien had ik reviewschrijver moeten worden. Het is wel lastig om elke keer met een interessant verhaal te komen merk ik. Ik moet meer gaan zoeken naar inspiratie dan dat ik in het begin deed. Want om elke week aan te komen met: “Ik heb tabletten geslikt, gejelqd en ik voel me goed” lijkt mij ook niet echt interessant, maar soms wordt je wat in de schoot geworpen. Ik doe regelmatig hier de oproep om een reactie achter te laten, of vraag om een soort van feedback. Dat gebeurt best weinig, dus laat je niet tegenhouden en vul dat reactieformulier maar in. Het kan gewoon anoniem, je e-mailadres wordt niet gebruikt. Dus kom maar op, stel je vragen maar.

Maar behalve mijn online lezers zijn er ook mensen in mijn omgeving die mijn blogs lezen. En die komen wel eens met vragen. Zo kwam er dus iemand met de vraag: “Hoezo is die stap zo groot om met je vriendin over dit soort dingen te praten?” Goede, leuke vraag en wie weet hebben sommigen van jullie je dat ook afgevraagd. Ik denk dat het te maken heeft met een vooroordeel van mij. Ik heb het idee dat mensen die penisvergrotende middelen en dergelijke gebruiken mensen zijn die onzeker zijn over hun penis en/of een kleine penis hebben waar ze klachten ofzo over krijgen. En ik hoor niet tot die groep. Ik heb een prima penis, qua grootte en qua werking en echt onzeker ben ik daar niet over. Maar waar ik dus bang voor ben is dat op het moment dat ik dit zo vertel aan m’n vriendin dat ze datzelfde beeld heeft en zoiets heeft van “Nee joh, dat is toch niet nodig” en dat zou een ietwat ongemakkelijke situatie geven en daar hou ik niet van. Dus het is gewoon een stuk projectie van mij, niet meer niet minder. (Over onzekerheid gesproken: ik ben benieuwd trouwens of vrouwen andersom ook wel eens onzeker zijn over de grootte van hun vagina. Ik bedoel: de angst voor mannen is dat vrouwen zeggen dat ze niets voelen, maar zou dat dan ook andersom zijn? Dat vrouwen bang zijn dat de man niets voelt omdat ze teveel ruimte hebben? Als iemand daar een antwoord op heeft, ik ben erg benieuwd.)

Maar ik denk dat ik niet de enige ben die op deze manier kijkt naar mensen die penisvergrotende middelen als Libido7 gebruiken en dat er een behoorlijk taboe omheen hangt. Terwijl als je (of “ik” om het persoonlijk te houden) wat verder denkt het helemaal niet raar is. Er zijn genoeg mensen die willen afvallen, die grotere spieren willen, waarom zou het dan zo anders zijn als mensen wat aan hun geslachtsdelen willen doen? Is het omdat er een broek overheen zit en het alleen op intieme momenten zichtbaar is? Ik vind het in elk geval wel leuk om zo het taboe te doorbreken met mijn blog. Gewoon lekker open op internet mijn ervaring met libidomiddelen etaleren voelt wel goed. Zouden meer mensen moeten doen.

Tot volgende week,

Alex.